Ta kontakt med leiar i historielaget for nærare informasjon om medlemsskap.

Du kan også ta kontakt med kasserar Lars Bergseng.

Vedlegg:
Last ned denne filen (Kontingent 2021.pdf)Kontingent 2021.pdf[ ]216 kB

Navn Telefon E-post
Leiar Merete Killi 92200702 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nestleiar Liv Skogsrud Vigenstad 95937743 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Sekretær Else Hole Ulekleiv 91768044  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du mÃ¥ aktivere javaskript for Ã¥ kunne se den.
Kasserar Lars Bergseng 90118354  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du mÃ¥ aktivere javaskript for Ã¥ kunne se den.
Styremedlem Odd Aspehol 90577159  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du mÃ¥ aktivere javaskript for Ã¥ kunne se den.
Varamedlem Melvin Rykhus 48246132  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du mÃ¥ aktivere javaskript for Ã¥ kunne se den.

Valkomite: Ola Rindal (leiar), Jorun Svendsgard, Torbjørn Elvestad

Revisorar: Sverre Killi, Kjellaug Aasen

Boknemnd/redaktør: Asbjørn Amble

Fotoutval: Ola Tovmo (leiar), Hans Martin Lie, Gerd Jøndal,

Jan Torgeir Lindsø, Gunnar Bjørke

Navn Telefon E-post
Leiar Merete Killi Moastuen
    92200702
Nestleiar Roy Fjerdingby 94853818  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du mÃ¥ aktivere javaskript for Ã¥ kunne se den.
Kasserar Hans Rudiløkken 99009706  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du mÃ¥ aktivere javaskript for Ã¥ kunne se den.
Sekretær Lillian Olsen
Styremedlem Else Hole Ulekleiv  91768044