Navn Telefon E-post
Leiar Merete Killi 92200702 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nestleiar Liv Skogsrud Vigenstad 95937743 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Sekretær Else Hole Ulekleiv 91768044  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Kasserar Lars Bergseng 90118354  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Styremedlem Odd Aspehol 90577159  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Varamedlem Melvin Rykhus 48246132  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Valkomite: Ola Rindal (leiar), Jorun Svendsgard, Torbjørn Elvestad

Revisorar: Sverre Killi, Kjellaug Aasen